Aktivitetsplan Chesapeake Bay Retriever Klubben 2024



Chesapeake Bay Retriever Klubben genomför i år tre aktiviteter.


  • Chesapeake Bay Retriever Klubben anordnar en jaktträning för Robert Tyder den 17/3-2024.
    Träningen erbjuds medlemmar till självkostnadspris och
    belastar således inte klubbens ekonomi.


  • Chesapeake Bay Retriever Klubben kommer även att vara “Rutvärd” under unghundsderbyt den 15 juni som SSRK Södra anordnar på Wrams Gunnarstorps Gods. Unghundsderbyt 2024 genomförs som ett inofficiellt Working Test (WT) i klassen NKL (nybörjarklass). Under tävlingen bedöms unga retrievers förmåga att fungera under jaktliknande förhållanden och med dummies. Unghundsderby 2024 består av fem stationer och hunden bedöms av en domare och kan få max 20 poäng per station.
    Att vara “Rutvärd” innebär att de klubbmedlemmar som önskar, ställer upp och guidar besökare & deltagare samt servar domare och funktionärer i rutan med mat och dryck. Målet är att visa upp rasen, klubben samt knyta kontakter för framtida samarbete. Arbetet är ideellt och således utan ekonomisk ersättning men klubben kommer att sponsra med en bit lättare förtäring som tack för hjälpen att marknadsföra Chesapeake Bay Retrievern och vår klubb.



  • Chesapeake Bay Retriever Klubben planerar den årliga träffen v 30 med officiell utställning för rasspecialist James Newton från England och jaktapporteringsträning för Robert Tyder. Under träffen hålls även någon form av fotosession för deltagande medlemmar och deras hundar. Middag med auktion som brukar generera ett betydande ekonomiskt tillskott till klubbkassan.

Dela den här sidan