16. Apr, 2020

Årsmöte 2020 och planerade aktiviteter under våren.

Skk har förlängt sin dispens gällande rasklubbarnas årsmöten. Framflyttat datum är nu 31/8. Som läget är, måste vi tyvärr även avvakta med planerna av Fb-r i maj.
Styrelsen följer hur situationen med Covid-19 fortlöper, och kommer att meddela nytt datum för årsmötet så fort det medges, samt ny information när det gäller Fb-r.

15. Mar, 2020

Årsmöte 2020

Med hänsyn till utvecklingen av Covid-19, har Skk beslutat att ge dispens till alla rasklubbar att senarelägga sina årsmöten. Dispensen gäller till 31/5.
Detta innebär att vi kommer att återkomma med ett nytt datum för årsmötet så fort vi kan.
För mer info hänvisar vi till Skk´s hemsida.

4. Mar, 2020

Årsmöte 2020

Härmed kallas medlemmar i Chesapeake bay retrieverklubben till årsmöte 2020.
När: 25 mars
Tid: 19.00
Plats: Biblioteket i Västerhaninge Centrum, 2,5 mil söder om Stockholm.
Centrumvägen 7, 137 38 Västerhaninge

Tänk på att ha ett giltigt medlemsskap.
Välkomna!

15. Feb, 2020

Påminnelse om att lämna kontaktuppgifter, mail och adress, när medlemsavgiften betalas. Utan dessa har vi svårt att nå ut med viktig information. Det är även betydelsefullt att veta var våra medlemmar håller till i detta avlånga land ;-)
Enklast är att skicka uppgifterna till kassören , kassor@chesapeake.se.
Trevlig helg på er !

1. Feb, 2020

Chesapeake bay retrieverklubben kommer att anordna en funktionsbeskrivning för retriever , Fb-r, i Norrtäljetrakten 10 maj. Mer info kommer, så håll koll på hemsidan! Läs mer om Fb-r på www.ssrk.se

16. Jan, 2020

2020 är här!

När du förnyar ditt medlemsskap i klubben, bidrar du till ett fortsatt värnande av rasen och möjliggör en plattform för både gemenskap och kunskap , oss chesapeakälskare emellan.
Och om du är ny som medlem, skicka gärna ett mail till kassören med dina kontaktuppgifter, så att vi kan nå dig med info och annat.
Väl mött!

21. Dec, 2019

Styrelsen önskar alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!

14. Okt, 2019

Ingen rasmonter i år på utställningen Stora Stockholm 2019

Pga svårigheter i år att hitta Chesapeakeälskare med tid och engagemang över för att iordningställa och bemanna årets rasmonter , har styrelsen tagit beslut om att inte delta på Stora Sthlm 2019.
Vi tycker såklart att det är tråkigt att inte vara närvarande på utställningsårets höjdpunkt, då så många människor får en möjlighet att bekanta sig med en Chesapeake, men hoppas på nya tag till nästa år.
Vi vill samtidigt nu passa på att välkomna förslag och resurser, stort som smått, inför nästa års rasmonterfunderingar.

13. Okt, 2019

Bilder från träningsträffen

Nya bilder i Fotoalbum.

29. Sep, 2019

Apporteringsträning för DIG som medlem. Läs mer under "Medlemsaktiviteter"

15. Sep, 2019

Vi efterlyser engagerade medlemmar, som vill bygga och bemanna årets rasmonter på Stora Stockholmutställningen i december. Har du en kreativ ådra inom dig? Tycker du att det är kul att prata "hund"? Med vem och hur många som helst ;-) ? Vill du veta mer? Kontakta Kristina Bäck eller Monica Sandström. Mailadresserna finns under Styrelsesidan.